Activiteiten Cucin@casa good clean fair lokaal pop up restaurant Slow food sustainability

VeldRestaurant op Tuinderij De Veldhof, 26 augustus a.s.

10 augustus 2018

Op zondag 26 augustus gaat Het VeldRestaurant van start op de tuinderij met een heerlijke lunch! Op deze prachtige locatie ‘in het veld’ verzorgt Cucin@Casa vanaf 12 uur een kookdemonstratie met vers geoogste groente van de tuinderij. Nadja kookt die dag een heerlijk warm éénpansgerecht, gecombineerd met salades en lekkere smeersels met Oxerbrood. Een gezellige en voedzame plantaardige maaltijd met een Italiaans tintje. Tijdens de lunch serveren wij een fris brandnetelbier, verzorgd door Louise van NatuurVaardig. Alle ingrediënten zijn biologisch en zo veel mogelijk van eigen tuin. Als je een voedselintolerantie hebt, geef het dan even door en dan houden wij daar rekening mee.

 Ook de tuinders zijn van de partij; zij vertellen je graag meer over de tuinderij en verzorgen na de lunch een kleine rondleiding over de tuinderij.
Het VeldRestaurant heeft een beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan als je verzekerd wilt zijn van een plekje. Ook niet-deelnemers zijn van harte welkom!
Bijdrage: € 18,-
Aanmelden via info@tuinderijdeveldhof.nl

Facebook: https://www.facebook.com/tuinderijdeveldhof

Je vindt de tuinderij aan de Veldhofstraat, bij de kruising met de Marsweg, in Joppe.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply nike off white 8 augustus 2020 at 13:19

    Aw, this was a really nice post. In concept I want to put in writing like this additionally ?taking time and precise effort to make a very good article?but what can I say?I procrastinate alot and by no means appear to get something done.

  • Reply supreme clothing 10 augustus 2020 at 18:43

    I want to convey my passion for your kind-heartedness supporting visitors who should have help on that subject matter. Your special commitment to getting the solution all-around turned out to be incredibly functional and have constantly allowed most people like me to reach their endeavors. Your useful guide indicates this much to me and extremely more to my peers. Thank you; from everyone of us.

  • Reply adidas yeezy 13 augustus 2020 at 00:17

    Thank you so much for providing individuals with remarkably splendid chance to read in detail from this blog. It is always very beneficial plus stuffed with amusement for me and my office peers to search your site no less than 3 times per week to find out the latest stuff you have got. And indeed, we are actually happy for the effective things you give. Selected two areas in this article are basically the most impressive I have had.

  • Leave a Reply