Smaak & Beleving

Smaak en Beleving 1 en 2 juli 2017!slowfood

radijsbladsoep

Cucin@casa en Spaanse topchef Yelel Canas, allebei Slow Food koks, organiseren dit jaar voor de derde keer een bijzonder evenement, waar de liefde voor lekker, bijzonder en gezond eten centraal staat. Seizoens- en streekgebonden producten, zo van de bron.

Het evenement Smaak en Beleving vindt dit keer plaats op onze prachtige boerderij in het buitengebied van Eefde en ga er maar van uit dat dat werkelijk een belevenis zal zijn.

We hopen op buiten eten aan lange tafels of bij minder mooi weer in ons sfeervolle huis.

Zaterdag 1 juli (diner) en zondag 2 juli (lunch). Het menu is voor beide dagen hetzelfde.

Prijs: € 75,00 voor een bijzonder 7-gangen menu (incl drankjes), met gegarandeerd fantastische smaak en beleving!

Graag van te voren reserveren via het contact formulier op deze site, via nadja@cucinacasa.nl of                  telefoon: 06-43927545.

 

‘Smaak en Beleving’ werd voor het eerst gehouden eind november 2014 en was een daverend succes. Wil je weten hoe het was? Kijk dan naar het mooie filmpje. En kijk voor een krantenbericht van vorig jaar onder projecten.

 

Over de Chef: Yelel Cañas (wwww.restaurantekiaora.com) werd geboren in Valencia in 1984 en volgens zijn ouders begon hij te koken vanaf zijn vijfde jaar. Alles over planten, dieren, eten en koken werd hem met de paplepel ingegoten op de ecologische boerderij van zijn ouders.

Na school vertrok hij naar Engeland, de VS, Nieuw-Zeeland, Panama, Italië en Spanje waar hij zich liet inspireren door lokale chefs en hun culinaire kennis. Al deze ervaringen gebruikte Yelel om tot culinaire en bijzondere gerechten te komen.
Terug in 2009 in Valencia creëerde hij samen met zijn vader Miguel Cañas project ‘Kiaora’. Een top-restaurant dat gebruik maakt van producten die zijn geteeld op hun eigen boerderij. Dit zorgde voor een creatieve en persoonlijke keuken op basis van biologische, inheemse en wilde producten.

‘Kiaora Biococina’ kreeg in 2014 een ‘Certificate of Excellence 2014’ van tripadvisor. Klanten noemden het ‘A little big culinary adventure’. In 2015 vertrok hij naar Barcelona, waar hij het menu heeft samengesteld van een nieuw geopend vegetarisch restaurant in Barcelona, The Green Spot (https://www.facebook.com/thespotbarcelona/?fref=ts). Op dit moment reist Yelel met regelmaat heel Europa door om voor smaakbelevingen de mooiste creaties te bereiden, al dan niet samen met andere chefs.

Met lokaal, schoon en eerlijk verbouwde en grootgebrachte producten.

 

 

 

No Comments

Leave a Reply