Beeindiging werkzaamheden Cucinacasa

Beste trouwe klanten,

Na 12 jaar met hart en ziel te hebben gekookt voor honderden mensen, zowel bij ons aan huis als op andere locaties, is de tijd voor mij aangebroken een andere weg in te slaan.

Tijdens de corona – lockdowns heb ik een opleiding tot jongerencoach gevolgd en met goed gevolg afgerond. Met het coachen van jongeren zet ik nog steeds het koken, en goed zorgen voor jezelf, in. Om mijn focus volledig op het coachen te kunnen richten heb ik met enigszins pijn in mijn hart besloten mijn catering af te bouwen deze laatste maanden van 2022.

Inmiddels ben ik al volop aan het werk als jongerencoach, zowel in mijn eigen praktijk aan huis, als op locatie.

Af en toe zal ik best nog eens een feestdiner hier en daar verzorgen, maar mijn hart ligt nu bij de jongeren die zoveel zorg nodig hebben in deze onzekere tijden.

Ik hoop dat ik de laatste jaren op mijn manier een positieve vibe heb kunnen geven aan samen-zijn met lokaal en biologisch eten op tafel. Zoals het in Italie al generaties lang de gewoonte is!

IMG_20220824_201140_085

Moge het een inspiratie zijn voor velen, om de lokale boer en teler te steunen in het harde werk dat zij verrichten en de liefde die in hun producten tot uitdrukking komen.

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in mijn manier van koken en in het overdragen van mijn filosofie en kennis omtrent de oorsprong van eten en hoe zorg je voor je omgeving (natuur, dier en mens).

Voor mij staat deze manier van leven en eten voor altijd op nummer 1.

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn nieuwe werkzaamheden als jongerencoach? Bezoek gerust mijn website:

www.nadjavandenberg.nl

Hartelijke groet, Nadja

-12 september 2022 –