Dineren

DALLA TERRA ALLA TAVOLA   (“vers uit de grond, zo op je bord”)

Uit eten thuis, in je eigen omgeving genieten met vrienden, familie en/of collega’s, daar hoef je de deur niet voor uit. Je bent bij Cucin@casa op het goede adres voor het verzorgen van een compleet diner voor gezelschappen van ca. 15 tot 200 personen. Voor grotere groepen heb ik een fijne gelijkgestemde collega achter de hand om dit te kunnen realiseren. Ook voor een borrel of lunch kun je mij inschakelen.

brandnetelsoep juni 2017

Mijn menu’s zijn afgestemd op het seizoen en vers bereid. Van voorgerecht tot dessert een aaneenschakeling van kleuren en passende smaken die garant staan voor heerlijk samen tafelen.

Bij het samenstellen van een menu stem ik allergie en dieetwensen af.

Ook heeft Cucin@casa haar eigen huiskamer restaurant, zodra het weer kan iedere maand, op een vrijdag. Vaak binnen een paar weken volgeboekt met mensen die van dichtbij en ver komen om te proeven van de heerlijke maaltijden. Samen aan tafel schuiven met je vrienden/familie, maar ook met onbekenden, om in Italiaanse sferen te genieten van al het moois dat onze moestuin of de lokale boeren te bieden hebben. Voor data: zie onder kopje nieuws. Ook worden die data bekend gemaakt op https://www.facebook.com/cucinacasa.nl/

deel huiskamerrest Itomaten italie II

 

DALLA TERRA ALLA TAVOLA

(“vers uit de grond, zo op je bord”)

Uit eten bij jou of mij thuis? Bel of mail me gerust.

smaak en beleving bordje

 

Caffeborrelplank-2016

rauwe courgettesalade